Samenwerkingsverband voor primair onderwijs
X

Regio Renkum – Een idyllisch gebied doordrenkt van historie, met schilderachtige dorpen en weidse uitzichten over de Nederrijn.

Lees hier het laatste nieuws over jouw regio, bekijk welke bijeenkomsten relevant zijn voor jou en welke nieuwe vacatures er online staan. Ook vind je hier een overzicht van alle scholen in de regio en informatie over de regiocoördinator!

Nieuws

Nieuwe inrichting Kindkans

Monitoring is belangrijk om onze doelstellingen, voortgang en resultaten te analyseren en om te onderzoeken hoe we het beste bij kunnen sturen als lees verder

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Op woensdag 27 maart zijn Igor Ivakic en Ada Jongkamp aangesteld in onze Raad van Toezicht als nieuwe leden voor de komende vier jaar.

Klik hier om het complete nieuwsoverzicht van de regio te zien >

Kalender

Locaties

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures in deze regio.

Regiocoördinator

Marjolein in ’t Veld is in 2001 begonnen in het basisonderwijs, waarna ze op diverse scholen heeft gewerkt als intern begeleider. Vervolgens is ze een aantal jaar werkzaam geweest als kwaliteitscoördinator in Oosterbeek. Vanuit daar heeft ze de stap naar SWV PassendWijs gemaakt, waar zij sinds 2023 werkzaam is als regiocoördinator van de gemeente Renkum.

Marjolein werkt samen met ouders, scholen, schoolbesturen, orthopedagogen, gemeentes, hulpverleningsinstanties en het speciaal (basis)onderwijs om ons Ondersteuningsplan te vertalen naar de praktijk van haar regio.

Lees hier meer over de rol die de regiocoördinatoren spelen binnen ons samenwerkingsverband!

Heb jij als professional een vraag aan de regiocoördinator? Marjolein is berekbaar via m.intveld@swv-passendwijs.nl.