Samenwerkingsverband voor primair onderwijs
X

Regio Overbetuwe/Lingewaard – Een vruchtbare streek langs de rivieren, waar agrarische tradities en moderne gemeenschappen samenkomen in een gemoedelijke mix van landelijk en stedelijk leven.

Lees hier het laatste nieuws over jouw regio, bekijk welke bijeenkomsten relevant zijn voor jou en welke nieuwe vacatures er online staan. Ook vind je hier een overzicht van alle scholen in de regio en informatie over de regiocoördinator!

Nieuws

Nieuwe inrichting Kindkans

Monitoring is belangrijk om onze doelstellingen, voortgang en resultaten te analyseren en om te onderzoeken hoe we het beste bij kunnen sturen als lees verder

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Op woensdag 27 maart zijn Igor Ivakic en Ada Jongkamp aangesteld in onze Raad van Toezicht als nieuwe leden voor de komende vier jaar.

Klik hier om het complete nieuwsoverzicht van de regio te zien >

Kalender

Locaties

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures in deze regio.

Regiocoördinator

Na veertien jaar werkzaam te zijn geweest binnen het primair onderwijs is Deborah van de Koppel nu al enige tijd werkzaam als regiocoördinator bij SWV PassendWijs. Onder haar regio vallen 34 scholen voor regulier basisonderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs.

Deborah werkt samen met ouders, scholen, schoolbesturen, orthopedagogen, gemeentes, hulpverleningsinstanties en het speciaal (basis)onderwijs om ons Ondersteuningsplan te vertalen naar de praktijk van haar regio.

Lees hier meer over de rol die de regiocoördinatoren spelen binnen ons samenwerkingsverband!

Heb jij als professional een vraag aan de regiocoördinator? Deborah is berekbaar via d.vandekoppel@swv-passendwijs.nl.