Samenwerkingsverband voor primair onderwijs
X

Regio Arnhem – In de bruisende hoofdstad van Gelderland komen geschiedenis en moderniteit samen langs de oevers van de Rijn.

Lees hier het laatste nieuws over jouw regio, bekijk welke bijeenkomsten relevant zijn voor jou en welke nieuwe vacatures er online staan. Ook vind je hier een overzicht van alle scholen in de regio en informatie over de regiocoördinator!

Nieuws

Handen uit de mouwen!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april is er door collega’s, ouders en leerlingen had gewerkt om een moestuin aan te leggen op het terrein van de P lees verder

Nieuwe inrichting Kindkans

Monitoring is belangrijk om onze doelstellingen, voortgang en resultaten te analyseren en om te onderzoeken hoe we het beste bij kunnen sturen als lees verder

Klik hier om het complete nieuwsoverzicht van de regio te zien >

Kalender

Locaties

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures in deze regio.

Regiocoördinatoren

Regio Arnhem heeft als onze grootste regio maar liefst twee regiocoördinatoren.

Marijke Roos is sinds 2023 de schakel tussen SWV PassendWijs en de regio’s Arnhem-Noord én Rheden/Rozendaal. Vanuit haar rol als regiocoördinator vertaalt ze de ideeën van ons Ondersteuningsplan naar de praktijk in deze regio’s. Daarnaast informeert ze de directeur-bestuurder en bestuurders in de regio’s over de regionale ontwikkelingen.

Marieke Tas vervult deze taken voor Arnhem-Zuid. Samen met ouders, scholen, schoolbesturen, orthopedagogen, gemeentes, hulpverleningsinstanties en het speciaal onderwijs werken deze regiocoördinatoren aan de ontwikkeling van passend onderwijs.

Lees hier meer over de rol die de regiocoördinatoren spelen binnen ons samenwerkingsverband!

Heb jij als professional een vraag aan de regiocoördinator? Marijke Roos (regio Arnhem-Noord) is bereikbaar via m.roos@swv-passendwijs.nl en Marieke Tas (regio Arnhem-Zuid) via m.tas@swv-passendwijs.nl.