Samenwerkingsverband voor primair onderwijs
X

Ben je een ouder, verzorger of leerling?

Je eerste aanspreekpunt is de school. De contactgegevens van de school vind je op de pagina van jouw regio. Zo kun je met de meeste vragen terecht bij de leerkracht, intern begeleider of de directeur van de school.

Kom je er met de school niet uit? Dan verwijzen we je door naar ons Ouder- en jeugdsteunpunt, een platform dat speciaal is ingericht om je vragen te beantwoorden en waar je ondersteuning kunt aanvragen. Kun je ook daar geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Werk je in het onderwijs?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op onze website of bij de Rijksoverheid? Of wil je in contact komen met de regiocoördinator, één van de orthopedagogen in jouw regio of weet je niet precies bij wie je het beste kunt aankloppen? Neem contact met ons op, dan brengen wij je in contact met de juiste persoon in jouw regio.

Heb je vragen over Kindkans? Neem een kijkje bij onze Documenten, waar je bijvoorbeeld de handleiding voor Kindkans vindt. Heb je toch nog een vraag over Kindkans? Stuur dan een bericht naar kindkans@swv-passendwijs.nl.

Contactinformatie SWV PassendWijs

E-mail: info@swv-passendwijs.nl
Telefoon: 026-7600934*
Bezoekadres: Beverweerdlaan 3, 6825 AE Arnhem
Postadres: Postbus 2044, 6802 CA Arnhem

*Op maandag t/m donderdag: 9.00-16.00, vrijdag: 9.00-13.00

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen!